“Πόσο χρονών είπαμε ότι είσαι;”

by lezbee

Όταν εσύ φόραγες πάμπερς, εκείνη τι έκανε;

Είσαι 20. Εκείνη 30 και βάλε. Μας κάνει αυτό το σενάριο; Να της προσθέσουμε μήπως κι άλλα χρονάκια για να μιλήσουμε γενικά για τη διαφορά ηλικίας σε μία σχέση (στη δική μας περίπτωση,μεταξύ 2 γυναικών); Δε μπορεί,θα έχετε δει τέτοια ζευγάρια, μπορεί να βρίσκεστε σε τέτοια σχέση ή απλά μπορεί να έχετε αναρωτηθεί πώς λειτουργούν τόσο καλά μαζί….

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί λόγοι για τους οποίους ελκόμαστε από άτομα πολύ νεότερα ή πολύ μεγαλύτερα. Ας προσπεράσουμε λίγο την εμφάνιση αυτή καθαυτή…προφανώς αν δε σου άρεσε αυτό που βλέπεις  δε θα έκανες και καμία κίνηση,σωστά;

Στο σενάριο μας λοιπόν: Τι σε φτιάχνει στην κατά “πολύ” μεγαλύτερη φίλη σου; Το γεγονός ότι είναι πολύ πιο άνετη με τον εαυτό της και μέσα της;Σου αποπνέει περισσότερο αισθησιασμό; Εμπιστοσύνη;Ασφάλεια;Είναι πιο υπομονετική και δείχνει μεγαλύτερη κατανόηση μέσα στη σχέση;Γουστάρεις που έχετε διαφορετικές εμπειρίες ζωής και που βλέπετε τα πράγματα από 2 διαφορετικές οπτικές γωνίες; Αλληλο-συμπληρώνεστε κι αυτό δίνει δυναμική στη σχέση σας; Είναι το σεξ; Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω τον οποίο πολύ απλά δε βρίσκεις με μία συνομήλικη; Σου ρίχνει αρκετά χρονάκια αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα για σένα. Το προσπερνάς. “Είμαστε όσο νιώθουμε” δε λένε;

Όταν λέμε ότι ένας άνθρωπος ωριμάζει,τι εννοούμε; Εννοούμε ότι με το πέρασμα του χρόνου και την απόκτηση εμπειριών αναπτύσσεται σωματικά,ψυχικά,συναισθηματικά και ιδεολογικά. Δε θεωρώ ωστόσο ότι η ωριμότητα ταυτίζεται απόλυτα με την ηλικία. Δηλαδή όσα περισσότερα κεράκια σβήνω στην τούρτα, τόσο πιο ώριμη γίνομαι; Όχι! Κάποιοι ωριμάζουν πιο γρήγορα από άλλους,άλλοι πάλι αργούν! Ασχέτως ηλικίας, οι εμπειρίες και τα βιώματά μας θα έρθουν να παίξουν καθοριστικό ρόλο σε όλο αυτό.

Προσωπικά σχεδόν πάντα με έλκυαν οι ηλικίες γύρω από τη δική μου (άντε και οι λίγο μικρότερες). Υποθέτω επειδή πολύ απλά μ’αρέσει να βρίσκομαι πάνω-κάτω στο ίδιο επίπεδο – στάση ζωής με τον άλλο. Δε γνωρίζω αν θα έκανα κάτι με κάποια κατά πολύ μικρότερη ή κατά πολύ μεγαλύτερη….ίσως αν και στις δύο περιπτώσεις με “έπειθαν” ότι δε θα μας καταπλακώσει το χάσμα γενεών,να το έβλεπα πιο ζεστά! Όποια κι αν είναι η ηλικία της συντρόφου μας,έαν τα 2 διαφορετικά επίπεδα ωριμότητας που έχουμε δεν είναι μεταξύ τους συμβατά…ε,τότε…μάλλον δύσκολα μιλάμε για μία πετυχημένη συνταγή για σχέση!

Κλείνοντας,θέλω ναπω το εξής: Ατάκες τύπου “η γρια κότα έχει το ζουμί” ή “θα σε βάλει κάτω το μικρό να δεις πυροτεχνήματα” με χαλάνε αφάνταστα! Κι έτσι να είναι, υπάρχει ομορφότερος τρόπος διατύπωσης γι’αυτό και σας ρίχνω το μπαλάκι. Τι έχετε να πείτε για τη διαφορά ηλικίας στις λεσβιακές σχέσεις; Αν αντιστρέφαμε τους ρόλους στο σεναριάκι μας πιο πάνω, τι θα μας έλεγες για την κατά “πολύ” μικρότερη φίλη σου;

Let’s talk about it 🙂

 

Posted on October 25, 2011, in SMALLTOWN GIRLS-gay στην επαρχία. Bookmark the permalink. 31 Comments.

  1. Μαααααλιστα…..!! Ωραίο θέμα!…

  2. giaaaaaaaa pes…………

  3. Χμμμ..καλη ερωτηση!…Δεν θα ηξερα απο που να ξεκινησω αλλα ας προσπαθησω..!

    Νομιζω οτι μπορουμε να ειμαστε κ τα δυο (καποιες φορες) κ ωριμος&ανωριμος! Γνωριζω πολλους ανωριμους ανθρωπους σε αρκετα μεγαλη ηλικια..καποιοι εχουν κ παιδια! Τα παιδια βεβαια δεν επηρεαζουν τη ληξη τους!

    Ο ορισμος των ‘ωριμον’ εχει να κανει με την διαδικασια της σκεψης μας! Μπορουμε να δουμε απο διαφορετικες πλεβρες του καθε επιχειρημα,μπορουμε να σκεφτουμε τα πραγματα,μπορουμε να δουμε τις συνεπειες στις δρασεις μας(ακομα κ πριν το κανουμε,ο’τι κανουμε) Γνωριζεται..οτι οι επιπτωσεις δεν ειναι κατι τοσο κακο..!! Ειναι το αποτελεσμα της αποφασης..καλη η κακη,…WE make decisions based on ‘logic’ primary not pure emotion…AND WE understand it hindsight!!

    Νωμιζω πως ωριμοτητα δεν ερχεται παντα απο την ηλικια αλλα απο την εμπειρια…εμπειριες ζωης! Οπως πιστευω οτι καποιες φορες χρειαζεται κ μια ‘ηλικια’ για να ζησεις τις εμπειριες!! Δεν ξερω αν με πιανεται!?

    ..Εξαρταται κ πως μεγαλωνουμε..! Καποιος ωριμαζει πιο γρηγορα,καποιος πιο αργα..καποιοι ποτε..! Καποιοι πιστευουν πως εχουν ωριμασει κ δεν εχουν ττπ αλλο να μαθουν..! Προφανως αυτοι οι ανθρωποι δεν θα ωριμασουν ποτε!

    Ενδιαφερον θεμα lezbee…θα μπορουσα να σ γραφω για ωρες για αυτο το θεμα αλλα φυσικα,δεν θα το κανω! Ειπα με λιγα λογια αυτο που πιστευω… 🙂

  4. de diafwnw alla de mas eipes gia ti diafora ilikias Anteia mou dioti auto einai to themataki mas edw 🙂
    what do you think about “age gap lesbian relationships” ?

  5. Δυστυχως δεν εχω χρονο να σ απαντησω σε αυτο αυτη την στιγμη για αυτο κ σχολιασα μονο την ‘ανωριμοτητα’!!

    Θελω να πιστευω πως η ηλικια is just a number..isn’t it? Ενταξη…δεν θα ηθελα να με περναει κ 20 χρονια ουτε το αντιθετο,ετσι?! 😉

  6. Όσο πιο κοντά είναι η ηλικίες των ανθρώπων, τόσο το καλύτερο. Κακά τα ψέμματα, υπάρχει το χάσμα των γενεών. Τι εννοω?

    ΥΠΟΘΈΤΙΚΟ παράδειγμα:

    Ξεκινάει τώρα, η δική μου ζωή…

    Είμαι 25….κ συναπτω ‘σχέση’ με μια 40…

    Οι εμπειρίες μου ΥΠΌ ΚΑΝΟΝΙΚΈΣ ΣΥΝΘΉΚΕΣ -λόγω ηλικίας- είναι λιγότερες θεωρητικά.
    Συνεπώς….Κάνω πράγματα, για ΠΡΏΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΆ… Κάνω λάθη, για πρώτη μου φορά… Παίρνω ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ, για πράγματα με βάση τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχω μέχρι την τρέχουσα φάση Ζωής.

    Πόσα από ΑΥΤΆ, θα είναι ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΊΝΗΝ ΠΡΩΤΌΓΝΩΡΑ???… Δεν μπορώ να έχω έναν συμβουλάτορα στο κεφάλι μου! Είναι καλό από την μια, ΑΛΛΆ κουραστικό κ από την άλλη πλευρά!… Θέλω να κάνω ΛΆΘΗ, που θα είναι ΔΙΚΆ ΜΟΥ λάθη! Θέλω να πάρω κ ΣΩΣΤΈΣ Αποφάσεις
    και να μου πω, ΜΠΡΆΒΟ για την κρίση σου, στον εαυτό μου!… Θέλω να κάνω πράγματα που θα είναι ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ και για τις ΔΎΟ μας….!!
    Δεν θέλω οδηγό! Σύνοδοιπόρο θέλω!…
    Οπότε……NAI, είμαι -σχεδόν- κατά, στις διαφορές ΆΝΩ της 10έτιας..

    Που…ΚΑΙ ΤΑ 10.. ΠΟΛΛΆ ΕΊΝΑΙ………

  7. Τέλειο θέμα Lezbees με πολύ συζήτηση:P !!!Και “διαχρονικά επίκαιρο “!!!!!
    Πιστεύω ότι στον έρωτα όλα είναι δυνατά 🙂 άρα το θέμα της ηλικίας αν όλα τα άλλα κολάνε πιστεύω ότι περισσεύει!!!!5 πάνω 5 κάτω άντε και 20 χρόνια δεν νομίζω ότι είναι σημαντικό πρόβλημα…
    ΑΑΑννν βέβαια οι απόψεις ,τα πιστεύω , τα θέλω και τα ζητάω ταυτίζονται…και αν όχι απόλυτα τουλάχιστον τήνουν προς την ίδια πλευρά και δεν είναι παράλληλα!!Βέβαια εδώ μπαίνει το ζήτημα πόσο μπορεί τα θέλω και τα πιστεύω μιας 20 χρονης να ταυτίζονται με τα θέλω μιας 40 άρας για παράδειγμα!!!Η 20 χρονη είναι στο ξεκίνημα , συνήθως ζητάει εμπειρίες … θέλει να ζήσει,αποζητάει την περιπέτεια και δεν εννοώ μόνο στον έρωτα αλλά και γενικά…Η 40 χρονη απτην άλλη συνήθως θα αποζητάει την ασφάλεια …την σχέση…την επικοινωνία….τη συντροφικότητα….Δεν ξέρω κατά πόσο λοιπόν μια τόσο μεγάλη διαφορά ηλικιας θα δημιουργούσε μια σχέση με μέλλον….και αν ναι πως θα φαινόταν αν σε 20 χρόνια η 20αρα είναι πλέον 40αρα και η 40 αρα 60 αρα…;;;;(μάλλον πήγα πολύ μακριά)!!!
    Δεν πιστευώ εδώ στο θέμα ηλικίας δηλαδή ότι το μόνο που παίζει ρόλο είναι η ωριμότητα ή η ανωριμότητα!!Γιατί πράγματι μπορούμε να συναντήσουμε 20 αρα με μυαλό σαραντάρας και το αντίστροφο!!!ΙΘα συμφωνήσω με την Αντεια λοιπόν ότι η ωριμότητα είναι θέμα εμπειριών & όχι απόλυτα ηλικίας!!!
    Σίγουρα λοιπόν μια μεγάλη διαφοράς ηλικίας ίσως φτάσει μια σχέση στη φθορά…ίσως λίγο πιο γρήγορα…μην ξεχνάμε ότι στην αρχή όταν υπάρχει ο ενθουσιασμός ή ο έρωτας όλα φαίνονται υπέροχα…και δεν διακρίνουμε όλα αυτά που αργότερα θα μας δημιουργήσουν συγκρούσεις..Τέσπα…θα τελειώσω με την αρχική μου φράση στον έρωτα όλα είναι δυνατά όσο εύκολο είναι να κρατήσει μια σχέση σχεδόν συνομήλικων άλλο τόσο είναι να κρατήσει και μια σχέση με μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας !!

    P.S : χαχαχα η πλάκα είναι ότι πριν ολοκρηρώσω να διαβάζω το άρθρο σου έλεγα να ξεκινήσω την απάντηση με τη φράση Lezbees “Η γριά κότα έχει το Ζουμί” αλλά με πρόλαβες :PPPP…….

  8. Θα εκραγω!

  9. Γιατί??

  10. me to a8ro tis lezbee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    aaaaaaaax koula!!!!!!!!!!!!

  11. aaaaaangel??? pou einai o dynamikos sou sxoliasmos??? pouuuu???
    eipame na sobareytoume gia ligo kai na asxolithoume me kati pou den exei na kanei me kwlous & brakia ki esiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii de milas???
    share your thoughts bre!

    ellibee tha symfwnisw mazi sou…ston erwta ola einai dunata kai kala tha kanoume na min proeksofloume mia katastasi me to kalimera!

  12. ouuuuuuf!!!!!!
    otan 8a eimai etoimi!!!!

    epeidi paei gia li3i….8elw na eimai antikoimeniki!!!!!

  13. Λοιπόν………
    Αν και δεν νομίζω οτι μπορώ να βοηθήσω…στο βάθος και στην έκταση της σκέψης του προβληματισμού…διότι είναι σαν μαθηματική εξίσωση με τοσα νούμερα και υπολογισμούς που διάβασα!
    Και λέω δεν μπορώ να βοηθήσω για τον απλούστατο λόγο….οτι η δική μου περίπτωση είναι ”ιδιαίτερη” ……..(θα εξηγήσω παρακάτω)
    Πάμε?
    Πάμε!
    Έχω κάνει σχέση και με ποοοοοοολύ μικρότερή μου (οοοχι δεν της άλλαζα πάνες….αλλά τρελενόταν για γλειφ…..αμμέσως στο πονηρό το μυαλό σας!…..υντζουριά!!!! )
    Έχω κάνει σχέση και με ποοοοοολύ μεγαλύτερη μου (και οοοοοχι ουτε πάνες ακράτειας της άλλαζα,ούτε μασέλα καθάρισα)
    ΑΛΛΑ!!!!!!
    Υπάρχει ενα μεγάλο αλλά!!!
    Και στις δυο περιπτώσεις ήταν κάτι πρωτόγνωρο και για τις δυο!
    Δεν είχαν ξανακάνει ποτέ τιποτα πριν με άλλη γυναίκα!!!! (οταν είπα οτι το ΄χει η μοίρα μου να μου την πέφτουν παρθένες ΔΕΝ έκανα πλάκα!!!! και με συνομίληκη μου πάλι τα ίδια ειχα)

    Σίγουρα όμως υπάρχουν διαφορές!!!!!
    Πολλά πράγματα λειτουργούν διαφορετικά!!!
    Και επειδή μιλάμε τοση για νούμερα….να ξεκαθαρίσω ή μάλλον να διατυπώσω καλύτερα μια άποψη που έχω για τισ ηλικίες!
    Ο άνθρωπος δεν εχει μια αλλα τρείς!!!! …οχι! δεν θελω να σας τρελάνω!!!!!!!!
    1. Η βιολογική που οοοτι και να την κάνεις αυτή ειναι δεν αλλάζει! Γεννήθηκες 25/12/80???
    τέλος εισαι 30!!!!!
    2. Η συναισθηματική!
    Η ηλικία της καρδιάς σου. Πόσα εχεις ζήσει,πόσα έχεις χαρεί η έχεις κλάψει στη ζωή σου….με πόσες εμπειρίες την γέμισες σαν θάλασσα μέσα σου….με πόσες την άφησες να ερημώσει, ξερή γη. Πόσα εχεις δώσει πόσα εχεις πάρει…..
    Δείτε το σαν εναν πίνακα ανακοινώσεων….μετρήστε πόσα χαρτιά, χαρτάκια,ποστ ιτ του έχεται κρεμάσει????
    Αυτος ο πίνακας ελιναι η καρδιά……βάλτε κάτω τις σημαντικές ανακοινάσεις της ζωής σας και θα την βρείτε την άκρη!
    3. Η εγγεφαλική!
    Η ηλικία του μυαλού.Η κρίση η λογική που υφαίνουν το νήμα των πράξεων μας και πολλές φορές ολοκληρώνουν τον ιστό των αποφάσεων μας.
    Πόσες φορές απο λάθος κρίση παγιδευτήκαμε στον ιδιο μας τον ιστο?
    Πόσες φορές σπάσαμε τα μούτρα μας απο λάθος χειρισμό της κρίσης?
    Πόσες φορές βγήκαμε σαν μαργαρίτα άθικτοι στα χέρια άλλων….και δεν σκόρπισε τα πέταλλα μας…….επειδή το διδυμό του μυαλού η εμπειρία και η γνώση μας πρόλαβαν!

    ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ!!!!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!Ι ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ANGELO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;P
    ΚΑΙ ΟΙ 3 ΗΛΙΚΙΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ!!!!!! …..καντε το πειραματακι και θα το διαπυστωσετε!

    ….Στο θέμα μας!

    Για να κάνεις λοιπόν σχέση με μεγαλύτερη….δεν εχει να κάνει με την βιολογική ηλικία αλλα με τις άλλες δυο….που έτυχε να κάνουν ωραίο αντικρισμα όταν βρέθηκαν αντάμα!
    Και λέω έτυχε γιατι με οποιαδήποτε ηλικία μπορει να γίνει αυτο! εκτος απο τον Τουταχαμόν!!!!!! χαχαχαχχαχχαχαχα

    Είπα λοιπόν πρίν οτι υπάρχουν διαφορές…..

    …..η συνέχεια αυριο….να βγούμε και λίγο εξω…………;)))))))))))

  14. ax bre angel….magnitis gia tis pio dyskoles periptwseis eisai?
    den eimai sigouri an tha ithela na eimai i prwti empeiria gia kapoia…opws den eimai sigouri poso dektiki eimai stin idea na kanw kati me kapoia i opoia einai bi…….
    nomizw brikame ta epomena thematakia mas kai tha kanoume ksexwrista post!

    sto thema mas loipon!
    ilikia vs empeiria vs wrimotita vs sxesi
    pou katalygoume? oti ola einai dunata otan to pantrema twn parapanw bgazei kati thetiko!

    perimenoume ti synexeia angel 🙂

  15. Λοιπον..για να ολοκληρωσω κ το ‘σχολιο’ μ..

    Συμφωνω με την Ellibee κ οτι στον ερωτα ολα ειναι δυνατα! Ομως… για να πετυχη μια σχεση με μια ‘τοσο’ μεγαλη διαφορα ηλικιας, ειναι κατι ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ!

    Οπως ειπε κ ellibee…’μια 20 χρονη ειναι στο ξεκινημα, συνηθως ζηταει εμπειριες…θελει να ζησει..διαφορα(δεν θα μπω σε λεπτομερειες) κ μια 40 χρονη..που λογικα θα τα εχει ζησει ολα αυτα… θα θελει μια σοβαρη σχεση,επικοινωνια,ασφαλεια κτλ. Πιστευετε πως μια τετοια ‘σχεση’ μπορει να πετυχη?? Πολυ σπανιο…μ φαινεται..σχεδον..αδυνατο! Eιπε επισης η Ellibee(κατι που θα ελεγα κ εγω)…σε μια τοσο μεγαλη διαφορα ηλικ. ποσο πολυ μπορει τα θελω κ τα πιστευω μιας 20 χρονης να ταυτιζονται με τα θελω κ τα πιστευω μιας 40 χρονης..??

    Συζηταμε για πολυ μεγαλη διαφορα ηλικιας! Κ οταν εσυ εισαι 40 κ αλλη 60..τι γινεται? Ας δουμε λιγο το θεμα μας κ απο την ‘γιατρικη’ αποψη:…
    Εσυ στα 40 σ..εισαι ακομα σε μια πολυ καλη ηλικια..εισαι ικανη ακομα να κανεις πολλα πραγματα!
    Εισαι στα 60 σ…κακα τα ψεμματα…εχεις γερασει,δεν μπορεις να ‘ακολουθησεις’ μια 40 χρονη σε πολλα πραγματα! Δεν θα γραψω παραδειγματα (καθε μια μπορει να φανταστει κατι δικω της!)
    Ειμαστε γυναικες κ ξερουμε τι συνηθως παθενουμε γυρο στα 50 μας,ετσι?!
    Θα μπορεις να εισαι με μια γυναικα χωρις να κανεις ‘ερωτα’ η ‘σεξ’ (ονομαστε το οπως θελετε) για χρονια? Δεν νομιζω..!!
    Εσυ..σαν μικροτερη, μπορει να νοιωθεις ακομα τον ερωτα, τον ενθουσιασμο..θα νοιωθεις το παθος κτλ. κ εκεινη…? Τι μπορει να σου προσφερει? Λογο ‘ηλικιας’ οπως ειπα κ πριν..δεν θα μπορει να σε ακολουθησει σε καποια πραγματα, δεν θα μπορει να σε ικανοποιηση… θα ζει μια ‘ρουτινα’ σε οποια ολοι..αργα η γρηγορα καταληγουμε!!

    Η αγαπη μετα απο πολλα χρονια μιας σχεσης..μετατρεπετε σε ενα ‘αλλο’ ειδος αγαπης…! Ο ερωτας, ενθουσιαμος…παθος.. καποια στιγμη μαραζωνουν…! Μετα απο ολα αυτα..μενει απλα μια διαφορετικη αγαπη&σεβασμος για τον ανθρωπο σου!

    Για αυτο λεω… οτι οι σχεσεις σε μια ΤΟΣΟ μεγαλη διαφορα ηλικιας ειναι πολυ σπανιες περιπτωσης!

    Προσωπικα..δεν θα επετρεπα στον εαυτο μ να μπω σε μια τετοια σχεση! Αν κ ποτε βεβαια …δεν μπορεις να ξερεις..!! Διοτι..δεν επιλεγουμε εμεις αυτους που θα αγαπησουμε!! Παντως σε αυτη την περιπτωση..εγω προσωπικα…βαζω την ‘λογικη’ μ πανω απο ολα!
    Να σε περναει λιγα χρονια η το αντιθετο..οκ. αλλα 20..? Is too much!!

    I think that i’ve said enough Lezbee..;) 🙂

    Εχουμε κ δουλειες να κανουμε..:D

  16. Θα συμφωνήσω, με την διδα Anteia…..Όλος περιέργως….!! 😛

  17. Θα συμφωνήσω, με την διδα Anteia…..Όλως περιέργως….!! 😛

  18. Anteia honey….you go down that path alone!!! :PPPP Sta 60 mou (to kalo pou mou thelw)…tha eimai duracell!!!! ligo ta gymnastiria,ligo to bottox,ligo i neari-prive masatzou pou tha me episkeptetai 2 fores tin ebdomada….katalabaineis twra!!! poia klimaktirios!!! tha exei bgei kai kana xapaki pou tha to prospernaei auto mexri tote!!!

    pornogria me liga logia!!! xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

  19. Εχω λιωσει…χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Οταν βγει ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ το ‘χαπι’..να μ το πεις…το θελω κ εγω …(οχι να γινω ‘πορνογρια’ βεβαια)…το χαπι να δοκιμασω…χαχαχαχα!!

    Μλλον εχεις δει την ταινια ‘limitless’…xaxaxaxa…:p 😀

  20. Προστυχόμουτρα!!!

  21. ….Πάμε????

    Α! καταρχήν θα συμφωνήσω…σχεδόν σε οοοοοόλα που έχεις πει ellibee, bluemoonfairy, anteia αντε και με σένα lezbee! ;p

    Λέω λοιπόν οτι υπάρχουν διαφορές!
    -Δέν είναι σχεση που θα την πάρεις και θα λιώσετε στο clubing!
    αλλά θα εκτιμήσεις πόλυ περισσότερο την γευση του ποτου σου με μια συζήτηση που οι προβληματισμοί υπερέχουν των χαχα χουχα!
    -Αποκτάς καλύτερο ωράριο…..επείδη κοιμάται πιο νωρίς και ξυπνάει πιο νωρίς κάπου ακολουθείς (καλα σε μένα δεν έπιασε αυτο)
    -Μαθαίνεις να είσαι πιο …..χμμμ πως να το πώ αυτο….πιο ”όλα σε ένα” στο κρεβάτι!
    αν το πρώτο ”τελείωμα” (πώ πώ απορώ με την αυτοσυκράτηση μου) για σένα ήταν η αρχή, οταν συνήθως πήγαινες και για 2η και για 3η και για 4η φορά……μέχρι να σου σωθούν οι ώρες…..τώρα τα κάνεις όλα αυτά σε μια αντε το πολυ 2 φορές!
    Μη τηνν πεθάνεις στο κρεβάτι……………………
    -Επειδή εισαι πιο νέα….προσπαθεί να σου δώσει οοοοοοοτι έχει και δεν έχει στον έρωτα!
    οοοοοοτι και να της ζητήσεις θα γονατίσει και με περρίσια ευλάβια θα στο προσφέρει!….επειδή είναι και η ανασφάλεια της ηλικίας της, σου λέει θα το κάνω αν είναι να το γυρέψει αλλού!
    -Λόγο ανασφάλειας της της ηλικίας….θα σου πρήξει τα @@ με ζήλιες….γιατί κοιτάς ετσι….κόψε πια αυτό το βλέμμα…όλο υποννούμενα ήσουν σήμερα το βράδυ….θές να την @@μήσεις!
    και μπαίνει και η γρίνια….ά! γι’ αυτό δε με πήρες τηλέφωνο! είχες παρέα χθές…..γιατί με ξέχασες? και μπλα μπλα μπλα….που ξενερώνεις την ζωή σου και την κάβλα σου!
    -Επειδή ”κυκλοφορεί” το ”πιπινι” (πιπίνια λέμε χαχχαχαχχαχα) και ξέρει! βλέπει! πόσοι ”αγαπητηκοί και αγαπητηκές” σε προσεγγίζουν κάθε μέρα! και σε διεκδικούν μπροστά στα μάτια της…….(αν και γίνεται υφαίστειο έεεεεεετοιμο να εκραγεί και λές απο μέσα σου…τώρα θα σκάσει! τώρα θα σκάσει! χαχχαχααχχαχααχαχ)….προσέχει πάαααααρα πολύ περισσότερο τον εαυτό της! ντύνεται με οτι πιο όμορφο να σου κεντρίσει την ματιά σου…φοράει τα χρώματα που σε τρελένουν και φουντώνει απο υπερηφάνεια που τα κατάφερε!!!!!

    έπεσε δουλεια…….

  22. Βλέπω έχεις κάνει διατριβή πάνω στο θέμα…ως η “κατά πολύ μικρότερη”!!!
    Δε γίνεται όμως να παραβλέψουμε το γεγονός ότι η περίπτωσή σου είναι “ιδιαίτερη”…εννοώ ότι για εκείνη είσαι η πρώτη της εμπειρία με γυναίκα…Αλλάζουν κάπως τα δεδομένα εδώ! Μπαίνουν κι άλλοι παράγοντες στη μέση.
    Γαμησετά….είσαι η πρώτη της; Δεν ξεχνιέται ο πρώτος – πρώτη….και δεν τον/την αφήνουμε εύκολα, αν με πιάνεις! 😉 Και δε σε ρωτάω καν αν είναι παντρεμένη/χωρισμένη…αν έχει και παιδιά κτλ….Αγχώνομαι και μόνο που το σκέφτομαι κι ας μη με αφορά! χαχαχαχαχα

    Επίσης δε πιστεύω μία μεγαλύτερη γυναίκα να μη αντέχει περισσότερους από 2 γύρους στο σεξ!!! Εξαρτάται σε τι φάση είσαι….όσο δε σε παίρνει ο ύπνος κατά τη διάρκεια,όλα καλα! χαχαχαχαχαχα

    Γμτ….επιβάλλεται ν’ακούσουμε και την άλλη πλευρά εδώ μέσα! Εκείνη της “κατά πολύ μεγαλύτερης”!!!
    Έτσι! Να μας ξεμπροστιάσει λίγο!!!!

  23. Η ιστορία με μια 6-7 χρόνια μικρότερη μου, πιάνει, αν την πω…???….

  24. Ρωτάω….. Επειδή στην προκειμένη περίπτωση, εγώ ήμουν η μεγαλύτερη!!!
    Ααααχα χα χα χα χα χα χα!!!

  25. auto fovamai oti i prwti tis pou gia kaki mou tuxu imoun egw………….de 8a einai eukolo na m’afisei!!!!!!!

    mia fora tin evala(eixa piei kai ta potakia mou) apo tis 2 pou ekleisa to magazi…..mexri to 3hmerwma!!!!!!! eeeeee auto itan meta fovi8ika mi mou pa8ei tipota!!!!!!! axaxxaxxxaxxaaxaxaxx
    ennoeitai oti tin epomeni den pige douleia!!!!!! kai ennoeitai pws koko meta apo ena 2imero!!!!

    gmt!!!!! de ftanei oti teleiwnoun grigora…………..den pernoun grigora dunameis!!!!

  26. Angel???…….
    Πολύ ενδιαφέροντα πράγματα ακούω…. Γιαααα πές μας!!!

  27. ti na pw?????????

  28. kala esu milas gia 6-7 xronia mikroteri????? xaxxaxaxxaaxxaxaxaxxaxaxxaxaxxaxaxaxxaxax gia 13 sou kanei?????

    to ti upokoristiko akousa………….pw pw pw ta 8umamai kai gelawwwwwwwww!!!!

  29. χαχαχαχαχα….από εκείνα που τελειώνουν σε -άκι ;;;; Μπορώ να φανταστώ!!!

    Η μόνη εμπειρία που μπορώ να μοιραστώ μαζί σας περιορίζεται στο σεξ. Δεν έχω κάνει σχέση με πολύ μικρότερή μου αλλά έχω κάνει σεξ με πολύ μικρότερή μου. 10 + χρονάκια διαφορά! Η αλήθεια,έπεσα απ’τα σύννεφα…
    Είχα μία αντίδραση τύπου “πλάκα με καν’ς” …με τη θετική του έννοια! χαχαχαχαχαχα

    Να εύχεστε να σκέφτονται τα εξής: “Τι; Με περνάς για μικρό & άβγαλτο; Τώωωωρα θα σου δείξω εγώ!!!!” Πλάκα κάνω!!!

    Αχ βρε angel! Την έκαψες τη γυναίκα!!! Μα πού πας και μπλέκεις; Ε;

  30. xaxaxxaxaxxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxa plaka me kan’s mipws itan kai apo salonika? klain main!!!!!!!!!

    xaxaxxaxaxaxxaxaxaxxaxaxxa
    den ftaiw egw!!!!!! ekeinis tis trivotan o @@los!!!!!!!!!

    pws 8a 3emple3w den 3erw!!!!!

    auto to ….aki eeeeeeeeleos!!!!!!! ma ooooola na teleiwnoun se …..aki!!!!!!!!!!

  31. Ααααχα χα χα χα χα χα χα χα χα χα!!! Τι γέλιο!… Σε καλό μας!….

Leave a comment