όταν θέλεις μπορείς

Λέγαμε-λέγαμε ότι δε κουνιέται φύλλο στο νησί και τελικά πάνε να πέσουν κάτω όλα τα δέντρα!

“Σιγά μη πατήσει άνθρωπος το πόδι του σε gay party εδώ” έλεγαν οι περισσότεροι!

Τελικά το μόνο που απαιτούσε το όλο θέμα ήταν επιμονή…ε,και λίγο να βρουν το δρόμο τους οι κατάλληλες συνθήκες!…Από τη πρώτη απόπειρα με τα 15 άτομα που έκαναν την αρχή….φτάσαμε στο σημείο να μη χοράμε σ’ένα μαγαζί και να τα σπάμε κυριολεκτικά κάθε βδομάδα!Ένα πολύ χαρούμενο κλίμα με αγοράκια και κοριτσάκια να έχουν όρεξη για μουσική,χορό και ποτό!Τα “algo diferente” παρτάκια έγιναν γρήγορα γνωστά και εκτός Ρόδου…και δεν είναι λίγοι εκείνοι που μας συγχαίρουν για τα πρώτα άφοβα βηματάκια μας! Στην ουσία μιλάμε για μία νυχτερινή έξοδο όπως όλες οι άλλες με τη διαφορά ότι γίνεται καθημερινή και ότι μοιράζεσαι κάτι κοινό με όλους τους υπόλοιπους στο χώρο χωρίς να ντρέπεσαι και να φοβάσαι! Τόσο απλό!

Υπάρχουν όμως και ενστάσεις…Τι γίνεται μ’εκείνα τα άτομα που πραγματικά δεν τους εκφράζουν τα πάρτυ και θέλουν να συμμετέχουν σε κάτι άλλο; Λογικό να αναρωτιούνται! Τα παρτάκια είναι μόνο η αρχή…Ιδέες για διαφορετικές δραστηριότητες υπάρχουν πολλές, όπως υπάρχει και η επιθυμία! Οι καιροί είναι δύσκολοι…και αν καταφέρουμε να συγκεντρωθούμε για να κάνουμε ένα καλό χωρίς make-up και αλκοόλ τότε θα έχουμε ακόμα περισσότερους λόγους να χαμογελάμε!

Έπεται δυναμική συνέχεια….αν σκεφτείτε ότι θα επιχειρήσουμε να συγκεντρωθούμε για να καθαρίσουμε ένα ωραίο πρωινό μία παραλία από τα σκουπίδια,ε..είναι μία αρχή! Οι περισσότεροι έχουν πάρει το θέμα πολύ ζεστά και ανυπομονούν να περάσουν στη πράξη!

Στους αυστηρούς κριτές έχουμε να πούμε το εξής: μην είστε τόσο αυστηροί μαζί μας & δώστε μας κι άλλες ιδέες!Δεν το κάνουμε και κάθε μέρα…δεν είναι το Γκάζι δίπλα μας! Είναι και λίγο στη φύση του Έλληνα να θέλει να περνάει καλά τα βράδια! 😛 Μαζί με τη διασκέδαση θα έρθουν και όλα τ’άλλα…

KEEP ON SMILING

Advertisements

Posted on February 17, 2012, in SMALLTOWN GIRLS-gay στην επαρχία. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: