Blue Κέρατο

by Bluemoonfairy

ΑΠΙΣΤΙΑ – ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΟΡ

Τι ωραίος ο έρωτας..! Ακολουθείς πιστά τον δρόμο της αγάπης μέχρι που μια στιγμή ξυπνάς και αισθάνεσαι ότι κάτι σου λείπει.. τι να’ναι άραγε αυτό?…Ίσως ένας νέος έρωτας στον ορίζοντα?..Κατά βάθος οι άνδρες δεν είχαν ποτέ την ανάγκη δέσμευσης, παρά μόνο εμείς οι γυναίκες, κι αυτό καθαρά από ανάγκη (ασφάλεια, παιδιά). Κάποια στιγμή έως και σήμερα η σχέση (ίσον γάμος και παιδιά) απλώς έχει γίνει θεσμός όπως και η θρησκεία. Όλες οι σχέσεις δημιουργούνται από καθαρό συμφέρον (κάλυψη του φόβου μοναξιάς, παιδιά, οικονομική άνεση).Με μια σχέση καλύπτουμε τις ανάγκες μας, παρόλο που θα μπορούσαμε να μείνουμε και ‘μόνοι’ δίχως σχέση. Και μια χαρά εξελίσσεσαι ως είδος..δεν χρειάζεται να δημιουργήσεις οικογένεια..Από τη στιγμή που οι άνδρες δεν νοιάζονται πραγματικά για σχέση παρά μόνο να κατακτήσουν και να απολαύσουν τα γυναικεία αγαθά, τι στο καλό συμβαίνει με τους ανθρώπους?? Γιατί υπάρχει η απιστία? Γιατί απλούστατα ο άνθρωπος δεν είναι μονογαμικός και ούτε πρόκειται να μοιραστεί την κατάκτησή του με κάποιον άλλον. Και αν νομίζετε ότι είναι θέμα εγωισμού, τότε χαίρω πολύ Bluemoonfairy!… Αν νομίζει κάποιος ότι μπορεί να πολεμήσει την φύση του, τον εγωισμό του, δηλαδή, τότε και παύει να είναι άνθρωπος. Λογικότατο. ΟΛΟΙ απατάμε αργά η γρήγορα. Πλέον μπορώ να πω ότι η απάτη είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο. Ειδικά στην Ελλάδα όπου υπάρχει οικονομική εξάρτηση ανάμεσα σε ένα ζευγάρι όπως και η θρησκευτική-κοινωνική πλύση εγκεφάλου του ”πρέπει”, .Όμως κανείς δεν έχει τα κότσια ή την όρεξη να λειτουργήσει ως οντότητα και να πορευτεί μόνος του στη ζωή.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΕΙΤ ΖΕΥΓΑΡΙΑ???…. Αν στήριζε ο νόμος την μητρότητα οικονομικά, βάζω στοίχημα ότι οι γάμοι θα ήταν υπό εξαφάνιση! Και έτσι ίσως και η απιστία…..!

BLUE ΚΕΡΑΤΟ

Τι γίνεται, όμως, ανάμεσα σε εμάς τις γυναίκες?Για ποιους λόγους φτάνουμε σε σημείο να αλληλο-απατώμαστε?Εφόσον –υποτίθεται!- πως καταλαβαινόμαστε περισσότερο, πως έχουμε περισσότερα κοινά…ανάγκες και επιθυμίες…Φταίει η ηλικία? Φταίει η ανάγκη για περισσότερες εμπειρίες? Φταίει το γεγονός πως έχουμε λίγη περισσότερη τεστοστερόνη, όποτε και συνεπάγεται πως λειτουργούμε και λιιιιγο σαν τους άντρες?Φταίει η εποχή, που όλα είναι χύμα? Που το σεξ, είναι οοοτι πιο εύκολο μπορείς να βρεις? Η ανάγκη για περιπέτειες (νεες & παλιες!)..? Η φοβία της δέσμευσης?Μήπως φταίει η ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ και ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ για ποιον λόγο κάνουμε μια σχέση???…..!!!ΕΝΤΑΞΕΙ! ΧΑΛΑΡΩΣΕ! ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟ!!… Ούτε υπογραφούμε κάποιο συμβόλαιο….ΑΛΛΑ….Όταν φτάνει σε σημείο να απατήσει μια γυναίκα την σύντροφο της, μήπως αυτό σημαίνει πως έχει λήξει και η σχέση, τελικά??…. Διότι, δεν έχει να κάνει με το σώμα αυτή η απιστία, αλλά με το μυαλο..αφου το έχει σκεφτεί πολύ καλά πριν το κάνει…!? ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ…! Δεν έχει δυο «κεφάλια»…!! Έχει δύο «εγκεφάλους»….!!!! Με πιάνεις????!!!…Μήπως…Έχει σβήσει ο έρωτας?… το πάθος?…. και γενικά, η ιδία η ερωτική αγάπη?… Ή μήπως…. δεν υπήρχε τίποτα εξ αρχής και ήταν ένας απλός ενθουσιασμός που πέρασε???!!…Μήπως η συνήθεια έφερε την ρουτίνα στη σχέση?….Το μόνο σίγουρο είναι πως,ΤΟ ΠΟΛΥ «ΜΑΖΙ» ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ.

ΛΟΓΟΙ, ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Χαμηλή αυτοεκτίμηση, ρουτίνα στο σεξ, μηδέν προσοχή, εκδίκηση, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που κερατώνουμε.Δηλαδή, ως επί το πλείστον, συναισθηματικοί είναι οι λόγοι και όχι η λίμπιντο ως μοναδικός παράγοντας.

Διπλά κινητά, αθόρυβα κινητά, αναποδογυρισμένα κινητά, κωδικοποιημένα πληκτρολόγια… είναι κάποιες από τις ενδείξεις πως “ΙΣΩΣ” ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ…… Οπότε… ΞΥΠΝΑ!!

Αν δεν ικανοποιείται σεξουαλικά μια γυναίκα… εάν δεν αισθάνεται ποθητή, θα ψάξει να βρει αλλού αυτήν την επιβεβαίωση… Φρόντισε, λοιπόν, να κρατάς την σπίθα αναμμένη!

Όλες έχουμε μια τίγρη μέσα μας…άλλες την βγάζουμε, άλλες όχι.. Έτσι λοιπόν, αναζητούμε πάντα κάτι πιο άγριο, πιο μυστήριο και συνεπώς, καινούργιο.. Να’τη, πάλι, η απιστία!.. Προσπάθησε, λοιπόν, να μην είσαι προβλέψιμη!.. Μην τα δίνεις όλα στο πιάτο. Άστην να σε ανακαλύπτει…

Αν έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση και την διακατέχουν ανασφάλειες και εσύ δεν της προσφέρεις την ζητούμενη ασφάλεια και να την ανεβάζεις ψυχολογικά…τότε…ΛΥΠΑΜΑΙ…αλλά παίζει να αναζητήσει αλλού την κάλυψη των κενών που της αφήνεις εσύ!….

Αν κλονιστεί η εμπιστοσύνη και εάν σε πιάσει να λες κάποιο μεγάλο και σοβαρό ψέμα, και τότε υπάρχει περίπτωση να σου την κάνει. Διότι, μία συγνώμη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΡΚΕΤΗ.

Οικειότητα…σου λέει κάτι αυτό?…Θα μου πεις τώρα γίνεται να είστε μαζί και να μην νιώθει οικειότητα; Κι όμως γίνεται. Το ότι ξαπλώνετε στο ίδιο κρεβάτι, κάνετε έρωτα ή ακόμα μοιράζεστε το ίδιο σπίτι, δεν σημαίνει ότι νιώθει συνδεδεμένη μαζί σου. Φιλιά, χάδια, αγκαλιές και επικοινωνία είναι αυτά που μας κάνουν να νιώθουμε ασφάλεια.

Επίσης, ΜΗΝ την παραμελείς. Φρόντισε να περνάς ποιοτικό χρόνο μαζί της… κανόνισε που και που κι κανένα ραντεβού…ΣΠΑΣΕ ΤΗ ΡΟΥΤΙΝΑ.. και όχι να την παρατάς, για να βγεις με φίλους ή να είσαι όλη μέρα στη δουλειά.

Μην βγάζεις κτητικότητα και καταπίεση, προς τη σύντροφό σου.. Άσε τον άνθρωπό σου να “αναπνέει” μέσα στη σχέση.. Να είναι “ελεύθερος” μέσα στη σχέση. Αλλιώς, θα έρθει κάποια στιγμή που θα κανει την έκρηξη και τότε…άντε ψάξε μέρος να κρυφτείς, για να σωθείς…!!

 Μην την θεωρήσεις ποτέ δεδομένη!.. Εάν παψεις να εκφράζεις τα συναισθήματά σου, όλα τελειώνουν. Οπότε, στην ουσία, δεν σε απατά.. απλά ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ και σε προσπερνάει.

 Άλλαξε επιτέλους στάσεις στο σεξ! Υπάρχουν κι άλλα μέρη, εκτός από το κρεβάτι…!! Έλεος!… Δεν βαριέσαι??…! Πλυντήριο, καναπές, φύση??!!…

Μπορεί να μην της είναι εύκολο να πει χωρίζουμε. Κι έτσι σε κερατώνει. Ένας παράνομος δεσμός είναι η εύκολη διαφυγή για εκείνη. Άσε που άμα το μάθεις, θα την χωρίσεις εσύ. Άλλωστε…Είναι πιο εύκολο να ασχοληθεί με μια καινούρια σχέση, παρά με το να διορθώσει την ήδη υπάρχουσα.

Την απάτησες και το έμαθε??…..Αυτός είναι ο νούμερο ένα λόγος που θα σε απατήσει. Οφθαλμός αντί οφθαλμού. Την κεράτωσες και πολύ απλά θέλει να σε κερατώσει για να σ’ εκδικηθεί. Πρέπει βλέπεις να πατσίσετε και να σε πληγώσει με τον ίδιο τρόπο που την πλήγωσες. Μη μου πεις πως δεν καταλαβαίνεις…!! Γυναικείο μυαλό, έχουμε! Ας μην ξεχνιόμαστε!….

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ – ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ

Ε, ναι, λοιπόν…..και ΕΓΩ έχω φάει κέρατο….!!! Όπως κι έχω κερατώσει, άλλωστε…αυτά… ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ. Όχι με τον ίδιο άνθρωπο απαραίτητα!Η ειρωνεία της υπόθεσης???… Έφαγα κέρατο, από τον μοναδικό άνθρωπο που ήμουν ΠΙΣΤΗ στο 100%….. Θα μου πείτε..Ρόδα είναι & γυρίζει, λογικό!! Ανεξάρτητα από τον άνθρωπο που στο κάνει…Το έφαγα και ΔΙΠΛΟ!.. Την πρώτη φορά, πήγε με άντρα!!.. την δεύτερη με γυναίκα!… ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΡΗΓΟΡΟ ΕΔΩ??!! Μάλλον τα ίδια σκ@τ@ είναι και τα δυο, άμα σου τύχουν… «το κέρατο είναι κέρατο!!!»

Advertisements

Posted on October 23, 2011, in SMALLTOWN GIRLS-gay στην επαρχία. Bookmark the permalink. 35 Comments.

 1. Είναι Αλήθεια…πως…

  ΠΟΝΆΕΙ Η ΑΛΉΘΕΙΑ……!!!

  ΔΕΝ ΠΕΙΡΆΖΕΙ….!!

  Κάνει καλό, ΣΕ ΌΛΕΣ ΜΑΣ, όμως!

  Περαστικά σε όσες “ξινίστηκαν” στη Ζωή μου……!!!

  Ααααχα χα χα χα χα χα χα!!!

  Είναι -ΑΠΛΏΣ- ένα άρθρο……
  ΜΗΝ TO ΠΆΡΟΥΜΕ ΚΑΤΆΚΑΡΔΑ, μερικές-μερικές…..!!

  Εε??….

  Ευχομαι, να άρεσε ο τρόπος γραφής μου!!…..

  Lezbee, καμάρι μου…. 🙂 Η επιθυμία σου, για άρθρο εκπλήρωθηκε….!!

  Ελπίζω, να φάνηκα αντάξια των προσδοκιών σου….!

  Φιλιά!!… ;-)))

 2. Bluemoonfairy,de tha anazitisoume tous logous gia tous opoious dialekses na mas miliseis gia tin apistia. Simasia exei oti katapiastikes me to thema kai oti moirazesai tis skepseis sou mazi mas…

  Apistia loipon!
  Theorw oti ksekinaei prwta apo to mualo…prwta arxizeis na “ksenokoitas” kai meta na “ksenopidas”…kai to euologo erwtima einai: giati ksenokoitas??? Profanws kati den paei kala mesa sti sxesi….

  Den exw keratwsei ews twra pote….exw faei omws kerato! De lew oti de tha to kanw pote giati polu apla de mporoume na theoroume tpt dedomeno s’auti ti zwi! Never say never!

  ……….epeidi omws to themataki auto mou dimiourgei enan kompo sto stomaxi,tha to gurisw se plaka! Otan loipon ematha oti i kali mou me keratwnei me alli, euxithika sta 2 pitsounakia t’akoloutha:
  POU NA KANETE SEX KAI NA MHN “TELEIWNETE” !!!!xaxaxaxaxa

 3. Καλή η ευχή αυτη….αλλά…. όταν η “άλλη” που σου τα φορεσε, είναι ανόργασμική, περισσεύει η ευχή…..!!

  Αααααχα χα χα χα χα χα χα!!!

 4. oooooooooooooooooooxi!!!!! 8a to analusoume to 8ema!!!!!
  egw egrapsa gia ta blue stands kai efaga kra3imo!!!!!
  kra! kra!!!! apo kounoupakia ginate korakia!!!!!!

  giati bluemoonfairy eeeeeeeegrapses gia tin apistia!!?!?!??!?!?!?!?!??!?!!? ;ppppppppp

 5. btw……….nice!!!!!!!!!!!! 😉

 6. Poly swsti Bluemoonfairy…..pisteyw pws aytoi pou eipes einai oi pio vasikoi logoi gia na keratwsei kapoios…to thema vevaia einai oti prepei na theloun na prospathisoun kai oi 2…an exei spasei kati h an exei epelthei h routina … to idio pragmatika alliws…oti kai na kanei h mia…(an to exei kai ligo sto aima tis h allh) tha exei ginei “keratou” xwris kan na to katalavei…
  Aptin alli pisteyw pws yparxoun gynaikes pou to exoun sto aima tous to kerato…apla den mporoun na einai pistes…”ekei mallon ftaiei h tetosteroni 😛 ”
  Kapote milousa me mia kopela gia tin apistia ktl…kai mou eipe ” a egw exw keratwsei tis perissoteres sxeseis mou mexri twra” kai otan tin rwtisa giati…mou eipe pws mexri kapoia fasi..eixe faei toso kerato pou eipe pws pleon tha keratwnei ayti prwti…prin prolavei alli na to kanei 😛 “.To thema einai oti an stin sxesi epelthei h routina h ta pragmata den pane kala…den eisai eytyxismeni ktl….kai to kati allo emfanistei mprosta sou …anti na rixoume kerato kalo einai na xwrizoume kai meta kanoume oti theloume…kai kalytera me ton eayto sou niwtheis …kai an gyrisei o troxos…pou gyrizei o pous@@@…toylaxiston tha vretheis xwrismeni kai oxi keratwmeni 🙂 😛 …

 7. ….de theleis allo matakia mou? wraia!!! as xwrisoume!!! profanws yparxei problima gia na sou gualizoun alles! metaaaaa bgale ta matakia sou ooooso thes!!!
  ti me theleis ki emena mes’ti mesi????
  meta omws pame sto gnwsto & masimeno : den exw ta kotsia na parw tin euthyni tou xwrismou…na pw “terma”!….Kala,kala….na ksenopidas omws,eeexeis kotsia!!!!

  eeeeeeeeeeeeeee ELEOS!!!!

  den kanoun oloi gia sxeseis…opws den kanoun oloi gia oikogeneia!

  alloi pali…ti briskoun alliws: open relationship! sas leei kati? ksenopidaw egw,ksenopidaei kai i kali mou….oso de mou fernei kamia arrwstia sto spiti & to simantikotero, thymatai pou einai to spiti…ola kala!!!
  an auto leitourgei kala….kamia antirisi!

 8. Angel μου….
  Θα σου απαντήσω στην ερώτηση σου.
  Για την απιστία έγραψα, σε μια περίεργη κ δύσκολη συναισθηματικά φάση, που “φαντάζει” χρόνια μακριά πια.
  Διάλεξα αυτό το θέμα, τότε, Διότι με “πουλήσανε”..!! Μου κατέθεσαν Συναισθήματα, μου έκαναν Μπουρδέλο τη ζωή και μέσα σε χρόνο ΝΤΕ-ΤΕ (5 ημερών!!!), ερωτευθηκε η κυρία, κάποια άλλη….!! Ως δια μαγείας?..!! Πολύ εύκολα NOIΩΘEI, για όλες, ΜΠΡΆΒΟ ΤΗΣ….!

  ΜΆΛΛΟΝ, ΤΗΝ ΕΊΧΕ ΠΑΡΆΛΛΗΛΑ ΜΕ ΜΈΝΑ, για την κάλυψη των κενών της, που είχε από την ΠΡΏΤΗ ΜΈΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΝΏΡΙΣΑ, ως άνθρωπος και που από την πρώτη μέρα ΈΠΑΙΖΕ σε ΠΟΛΛΆ ΤΑΜΠΛΌ………!!
  Τέλος πάντων… Δεν είμαι ψυχολόγος κανενός!! Ο καθένας ας λύσει τα κομπλεξ και τα προβλήματα του, ΜΌΝΟΣ ΤΟΥ.
  Σημασία έχει το τώρα!

  Και ΤΏΡΑ, ΠΟΥ ΠΆΩ ΑΠΌ ΤΟ ΚΑΛΌ ΣΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ??!!….
  Πραγματικά, ο κόσμος να καιγεται δίπλα μου…… Στα @@@@ μου…..!!!

 9. Bluemoon fairy δεν ξέρω τι είχε συμβεί με την κοπέλα σου αλλά οπως είχα πει στο προηγούμενο άρθρο μου το να προχωρησεις μετά από ένα χωρισμό είναι ενας καλος τροπος να ξεχασεις…το ποτέ θα το κανεις δεν εχει βγει ακόμα νομος άρα και 2 μερες μετά να έγινε δεν σημαίνει ότι την είχε από πριν αλλά ότι απλά έτυχε!!! μετά από ένα χωρισμό άλλοι έχουν ανάγκη να μείνουν μόνοι και άλλοι να συνεχίσουν τίποτα δεν είναι προδιαγραφημενο!!

 10. Όχι…δεν κατάλαβες…. Καμία σχέση!.. ΞΕΚΙΝΟΎΣΕ ΚΆΤΙ ΜΕΤΑΞΎ ΜΑΣ!!… Δεν τελείωνε…. 5 μέρες πριν, έκανε “κατάθεση συναισθημάτων” και διάφορες τέτοιες μπάρουφες….κι ενώ πάμε να προχωρήσουμε, -θεωρητικά αυτό μου άφησε να πιστεύω..!- απλά,ΠΉΓΕ ΜΕ ΆΛΛΗ….. Και δήλωνε ΠΩΣ πρώτη φορά ένοιωθε έτσι για κάποια…!!!
  Μα είναι γελοίο, αν το αντιληφθείς!!!
  Σου λέω σ’αγαπάω, είμαι ερωτευμένη μαζί σου, είσαι η ανάσα μου και μετά από 5 μέρες, πάω με άλλη!!! Μα, είμαστε σοβαροί???!!!….
  Μην με τρελαίνεις!!! Χα χα χα!!…. Θα κάνω τα μαλλιά μου, καταίφι και θα τα φάω!!! 😮

 11. Είσαι Η Ζωή Μου…. ΑΛΛΆ ΒΡΉΚΑ ΆΛΛΗ……!!!

  Έχουμε ξεφύγει..!!
  Και μετά μου λέτε για καθαρούς ανθρώπους……. Τι μαλάκιες είναι αυτά…….. Ούτε 15 χρόνων να ήμασταν!!!…..

  Έγινε ΡΕ….!!!
  Αααχα χα χα χα χα χα χα!!

 12. bre Bluemoonfairy….eisai akoma polu thumwmeni alla let it go! paei! teleiwse auto….

  den exeis malakwsei akoma ki auto fainetai…otan grafeis gi’auto,mpaineis se leptomereies. tha sou elega na mi to kaneis edw mesa….

  ola sumbainoun gia kapoio logo kai tha sumfwnisw me tin ellibee,tpt den einai prodiagegrammeno…..

 13. Μα, γιατί το παίρνεις έτσι, Lezbee μου…? Ονόματα ΔΕΝ λέμε… Οικογένειες ΔΕΝ κλαίμε….! 🙂
  Θυμός όχι… ΑΗΔΊΑ ΝΑΙ. Αυτά τα πράγματα… Και μνήμη χρυσόψάρου να είχα των 3 δευτερόλεπτων…. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΆΣΩ…..!

  Ενόχλησα κάποια?.. Δεν νομίζω, να είπα κάτι κακό… Κι αν είπα.. ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ.. Δεν είναι ψέμμα!.. Καλό μεσημέρι….! 😉

 14. xmmmmmmmmmmmm……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………sigoura kapoies gunaikes to xoun to 8emataki tis apistias!!!!!!!! 😉
  mporw na skeftw polles!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  omws sas akouw tosi wra kai kamia den e8ese ta 8etika tou!!!!!!!!
  nai! nai! min me koitazete etsi!!! mi kale!!!!! mi sas lew!!!! ;ppppppppppppppp

  to kerato san kerato …..den pauei na einai mia le3i pou oi perissoteroi to exoun sundiasei me kati kako!!!!
  exete skeftei posa kerata exoun pesei se sxeseis pou ”kolisan” apo ton xrono, apo tin routina,tin grinia kai mpla mpla mpla…….alla tosa polla pou telmatizoun tin prospa8eia mias koinis poreias mesa se ena zeugari????
  pooooooso swtirio itan to kerato(dialeima) gia na 3upnisei kai i mia kai i alli!
  na ananew8ei kai i mia kai i alli! den exei simasia poia to ekane! simasia exei oti ena dialeima mporei na kanei tin diafora kai na dwsei ek neou mia w8isi mia dunami, na ananewseis kati pou esvine siga siga!

  den einai panta kako! bebaia an eisai @@kas kai ma8ei gia auto i kali sou ti @@ses!!!!!!!!

  xaxaxxaxxaxaxxaxaxaxxaxaxxaxaxxaxa

 15. bluemoonfairy….sti zwi sou 8a ziseis polla geloia pragmata kai katastaseis!!!!!!!!!!!!!!!!!………………………………………………………………………………o 8umos kai i aidia einai proskaira!

  den uparxei logos na ta kratas mesa sou………….ta petas sikwnesai kai 3anarxizeis!!!!!!!!

 16. xaxxaxaxxaxxa lezbee exw mia aporia twra pou eipes
  ”de 8eleis allo matakia mou…….emena ti me 8es mes ti mesi”

  to ”mesi” me kolase!!!!!

  ama pame kai oi duo me alli tautoxrona! tin idia stigmi! sto idio krevati! kai me tin idia!
  einai kerato????????? xaxxaxaxxaxaxaxxaxaxxaxaxaxxaxaxxaxax aaaaaaaaaaaaaaaaxaxxaxaxxaxaxaxxaxaxxaxaxaxxaxaxxaxaxaxaxxaxaxxaxaxaxxaxa

 17. Ανάκαλω όλες τις χοντράδες μου!!…

 18. Bluemoonfairy Soryyyy 🙂 nomiza oti eixate sxesi kai teleiwse oxi oti tin xekinousate tote 🙂 Edw allazei ligo…alla aptin alli an hsastan sto xekinima…ta logia pou sou elege itan megala…den ginete na isoun h zwi tis akoma den eixate kala kala xekinisei 🙂
  angel xaxaxaxa 🙂 entaxei den exeis adiko pollous ena kerataki tous ananewnei 😛 plakitsa :))) den symfwnw…se ananewnei ena taxidi me tin syntrofo sou..h ena romantiko deipno…ena dwro…h mia ekplixi…to kerato oxi 🙂 vevaia tha epimeinw oti einai panta thema xaraktira kai anthrwpou ….

 19. Όσο για σένα Angel…. Τι να σου πω πια…!!! ΑΓΚΆΘΙ………. 😀
  Έχε χάρηηηηηη….
  Μόνο αυτό σου λέωωω….. . . . . !
  Χαζόοο!

 20. xaxaxxaxaxaxaxaxxaxaxxaaxxaxaxaxxaxaxaxxaxaxaxxaxaxxaxaxxaxaxxaxaxxaxaxaxaxaxaxxaxaxxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…….

  -mwro mou?????
  3ereis kati!……….
  -ti psuxi mou?
  -8ymasai ekeini tin fili sou………
  -poia?
  -auti pou eixes ferei sto party sou……
  -pote matia mou prin ena mina?
  -oxi !oxi! peeeerusi sta genne8lia sou……
  -a!!! tin maria les?! me ta trela xeili!!!!!?
  -aaaaaaax nai auti!
  -e? ti?
  -na x8es tin eida sto partu pou eixa paei……..
  kai na…to ena efere to allo…….kai na…..
  eeeee kai su olo ponokefalous eisai ka8e vradu……
  kai katalavaineis…..
  -ti agapi mou????
  -eeee na sta foresa!!!!
  -ante kale auto itan! kai me eskases!!!!!
  ouf kai anusixisa!!!!……………………………….
  -diladi ola ok?
  -nai agaaaaapi mou! nai gunaikara mou!!!!
  …….twra pou me anapses….de pame sto krevati na sou kanw ekeino to aeroplaniko pou panta i8eles!!!!!!!

  xaxaxxaxaxxaxaaxaxxaxaxaxxaxaxaxaxaxxa giati na min eimaste souidoi!!!!!!!! xaxaxxaxaaxaxaxaxaxaxxaxaxxaxaaxaxax

 21. As κρατήσουμε μόνο το άρθρο!! Οτιδήποτε άλλο έχω πει… ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΜΊΑ ΣΗΜΑΣΊΑ ΚΑΙ ΑΞΊΑ…!
  Ας μείνουμε στο θέμα μας!!

  ANGEL…… Είσαι πολύυυ ΜΕΓΆΛΟ ΑΓΚΆΘΙ ΜΙΛΆΜΕ…..!!
  Ουστ!!…. 😛

 22. Είσαι για χάστούκια……..!!!

 23. Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς….!!

 24. mi!!!!
  mi!!!!!!!
  mi me ftiaaaaaaxns!!!!!!!!!! xaxaxaxxaxaxxaaxxaxaaxaaxaxxaxaax
  giati eimai egw to aga8i!!!??!??!??!?!!??!?!?!!?!??!?!??!!?!??!?!?!??!?!?!??!?!!?!?!??!?!?!

  sto a8ro menw kai sto 8ema!!!!!

  to be (cornouto) or not to be!!!!!!!!! ;ppppppp

 25. den pisteuw na diagwnei kaneis?????

  EIMAI GIA XASTOUKIA????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  ;PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

 26. telika exw mia aporia……….

  oi xwrismenoi de giortazoun(e) pote!
  oi keratouklides?????????????????????
  xaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxax

 27. Αει χασου, ΧΑΖΟΒΙΌΛΑ…!!

 28. Αυτό το άρθρο ΆΔΙΚΗΘΗΚΕ αίσχρα!!!….
  Κρίμα η ταλαιπωρία μου!!!…….

  Angel…??!!…
  Lezbee…..??…..

 29. Έλα παιδί μου,τι έπαθες; Γιατί θεωρείς ότι αδικήθηκε το άρθρο σου; (που κόντεψες να περάσεις από λογοκρισία αλλά τέσπα…χαχαχαχα)
  Κοίτα…εγώ το έχω φάει το κερατάκι μου και έκανα καιρό να ξεφορτωθώ όσα μου προκάλεσε…Είμαι σε καλό δρόμο αν και ακόμα έχω ένα θέμα με την εμπιστοσύνη που θα δείξω στον άλλον! Δηλαδή: Καμία!!!!

  “Μονογαμική σχέση ή Ελεύθερη σχέση; Διάλεξε κυρά μου και το συζητάμε!”

  Τόσο απλά θα έπρεπε να είναι τα πράγματα! Αλλά δυστυχώς δεν είναι!!!

 30. Καμία??…πως τα λες έτσι?..! Αααχα χα χα χα!!

  Όχι κόντεψε…. ΠΈΡΑΣΕ ΑΠΌ ΜΕΓΆΛΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΊΑ…….!!!
  Αλλά……OK…!!

  Ας όψεται…..!!! Έχουν χάρη κάποιες, Lezbee μου……..!!!! :-PΡ

 31. ??????????????????????????????????????????????????????????

 32. Τι θες πάλι εσύ, με τα ερωτηματικά σου….???!!…

 33. na’mai kai egooooooooo!!!!!!!

  kalispera se oles !!!!!!elpizo na eiste kala!

  apistia loipon……nomizo oti akoma kai i enoia tis leksis apistias einai upokeimeniki….
  mporei gia kapoion apistia na einai,na kanei o/i suntrofos tou sex me kapoion allon anthropo,gia kapoion allon na einai to na fantastei esto kai egefalika allo prosopo,i akoma apistia na einai to na koitaksis kapoion apla sto dromo!!!!!

  to thema einai i kathe mia apo emas pos to vlepei kai pos to niothi!

  mikri pisteua oti tha meino me enan anthropo gia panta!pneumatika kai somatika!tora pou megalono siga-siga,pisteuo oti auto einai adunaton!adunaton,kontra stin fusi pos na to po,(?)enas anthropos gia oli tou tin zoi,na mi gurisei na dei allon anthropo,na min kolakeuti,na min thaumasei,na min eroteuti!!!!

  fusika polu megalo rolo paizei i poiotika kai i epikoinonia se mia sxesi!
  den exo keratosei(toulaxiston me ton praktiko tropo)pote sxesi mou…alla exoooo faeiiii..polu kerato!praktiko-egefaliko-sunaisthimatiko…ap’ola!!!!!exo meinei se sxesi pou me exei keratosei kai tin exo palepsi polu,giati aksize ton kopo(i apla giati ego imoun akoma “demeni”sunaisthimatika)!!

  to kerato loipon se mia makroxronia sxesi mporo na to katalavo.auto pou den mporo na katalavo me tipota,einai pos einai dunaton,na se keratosei o allos,otan einai eroteumenos mazi sou,otan den exete provlima sto krevati,otan epikoinonite ktl
  gia na min fluaro loipon allo kai sas kourazo leo to eksis:
  1.theleis na me keratoseis?ok kanena provlima!na min to matho mono ,
  kai 2.keratose me ,alla to vradu ela spiti mas,giati tha to katalavo! 🙂

 34. “….auto pou den mporo na katalavo me tipota, einai pos einai dunaton, na se keratosei o allos, otan einai eroteumenos mazi sou, otan den exete provlima sto krevati, otan epikoinonite, ktl, ktl……”

  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ, free exit…..!!!
  THN ΊΔΙΑ ΑΚΡΙΒΏΣ ΑΠΟΡΊΑ ΈΧΩ KAI ΕΓΏ…..!!
  Δεν με νοιάζει το κερατο, ΕΆΝ τα συναισθήματα είναι απλά…

  ΌΤΑΝ ΔΗΛΏΝΕΙΣ όμως, ΕΡΩΤΕΥΜΈΝΗ…..
  ΠΩΣ TO ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΊΣ..??

  Ε, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΊΤΑΙ, κορίτσι μου.
  Είναι βλακεία, πως να το κάνουμε….
  Άρα είναι μπαρούφα το συναίσθημα του ΈΡΩΤΑ, το οποίο δηλώνει.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: